Sensa Trentino

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sensa Trentino

Met 7 modellen is de Sensa Trentino racefiets de meest vertegenwoordige racefiets in ons modellenbestand. Deze racefiets is al jarenlang een geliefd model in de sportieve fietswereld. Mede dankzij de variaties van degelijk instapmodel tot een fiets met monocoque carbon endura frame met volledige Shimano Ultegra afmontage. Je snapt dat deze fiets erg geliefd is bij de gevorderde wielrenner. Maar ook als je op zoek bent naar een racefiets voor de lange termijn kun je bij dit model je hart ophalen.

Licht, lichter, Trentino

Sensa heeft een groot aantal lichtgewicht racefietsen in het assortiment. Maar de Sensa Trentino spant toch wel de kroon met hun Super Light modellen. Met een gewicht wat amper de 8 kilo heeft overschreden is deze fiets dubbel en dwars de moeite waard. De voorvork van de Sensa Trentino is gemaakt van monocoque vervaardigd carbon. De carbonvezels worden bij deze vervaardigingstechniek geheel in een mal geperst. Hierdoor heb je geen lasnaden en dus ook geen zwakke punten in de constructie.

Een hoge framestijfheid

Ondanks het lichte gewicht heeft het aluminium frame een hoge stijdheid. Een stijf frame zorgt ervoor dat de krachtoverdracht tijdens het fietsen hoog blijft en er dus minder energie- en snelheid verloren gaat tijdens het fietsen. Dit is een groot pluspunt als je op zoek bent naar een fiets waar je jezelf mee versteld kunt doen staan. Ook als je wat serieuzer aan de slag gaat is het een goed idee om te investeren in een lichtgewicht frame met een hoge frame stijfheid.

Generatie 5

De Sensa Trentino Endura modellen zijn voorzien van een Superlite Y-9 frame. Alles aan deze fiets is zo gemaakt dat je snelheid kunt maken als je bergopwaarts fietst. Lichtgewicht, zeer comfortabel maar toch die stijfheid waardoor je snel kunt accelereren. Maar ook de schijfremmen komen hier van pas! Hierdoor kun je bergafwaarts goed afremmen indien mogelijk. Door de hoge reactiesnelheid zijn deze discbrakes ideaal!

De Sensa Trentino Endura modellen:

Sensa Trentino Cyclocross 

De Cyclocross fietsen van Sensa zijn ideaal voor rijden in het veld. Beide fietsen hebben een zeer degelijke afmontage die jou helpt om zo veel mogelijk uit je veldrit te halen.  Afgemonteerd met Shimano Ultegra voor sublieme schakelprestaties.

De Sensa Trentino CXD modellen zijn:

SuperLight

De Sensa SL fietsen hebben een SuperLight frame met een carbon voorvork. Ideaal voor de fietser die op zoek is naar precisie, een degelijk reactievermogen en een goede zithouding.

De Sensa Trentino SL modellen zijn:

Sensa trentino

Ben je op zoek naar een racefiets?

Kijk dan ook eens bij ons totale assortiment racefietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.