• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Schoolfiets

Producten 1-24 van 50

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Producten 1-24 van 50

 12  24  36
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Nieuwe schoolfiets kopen?

Bij aanbiedingsfiets vindt u een zeer groot aanbod schoolfietsen en aanbiedingen. De schoolfietsen zijn degelijk en van bekende en betrouwbare Nederlandse merken. 
Denk hierbij aan Gazelle schoolfietsen of Batavus schoolfietsen. Deze schoolfietsen zijn uitgerust met de meest sterke onderdelen en kunnen tegen een stootje.

Kenmerken van een goede schoolfiets.

Waar moet een degelijke schoolfiets nu eigenlijk aan voldoen? De schoolfietsen worden door kinderen en jeugd dagelijks gebruikt. Daarnaast staan deze fietsen op school tussen alle andere fietsen. Het is dus belangrijk dat een schoolfiets sterk en degelijk is en een stootje kan verdragen.
Een goede schoolfiets is daarnaast voorzien van een paar goede versnellingen, meestal 3 of 7, zodat de berijder door weer en (tegen)wind kan fietsen.

Verlichting van een schoolfiets

Een degelijke schoolfiets is voorzien van goede verlichting. Tijdens de vroege ochtenden is goed zien en gezien worden erg belangrijk. Daarom hebben de meeste schoolfietsen een naafdynamo en/of Led batterijverlichting. 

Wel of geen voorrekje op een schoolfiets?

In deze categorie fietsen treft u schoolfietsen met en zonder voorrek aan. Het voorrek is bijzonder handig in combinatie met een leuke fietsmand of fietskrat om de zware boekentas in te vervoeren. Het voorrek wordt vaak gecombineerd met een dubbele standaard en stuurslot, zodat de fiets in alle omstandigheden goed blijft staan.

Elektrische schoolfiets

Naast de normale schoolfietsen is de elektrische schoolfiets steeds populairder aan het worden. Deze leuke fietsen zijn voorzien van een sterke motor in het voorwiel en hebben toch de uitstraling van een stoere schoolfiets.
Bekijk bijvoorbeeld de Batavus CNCTD E-Go of Gazelle Miss Grace C7 Hybrid F.

Toch op zoek naar een andere fiets dan een schoolfiets?

Aanbiedingsfiets biedt naast een ruime collectie schoolfietsen nog veel meer leuke fietsen aan. Bekijk het ruime aanbod fietsen, stadsfietsen of transportfietsen hier.

 

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x