• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Transportfiets

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

6 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus transportfiets kopen?

Een Batavus transportfiets sluit naadloos aan op jouw leven. Batavus heeft een grote varieteit aan transportfietsen in het assortiment. Juist omdat ze de belofte doen om een batavus transportfiets te bieden die bij jouw leven past is de keuze groot. Batavus maakt fietsen voor jong en oud en maakt fietsen die zeer goed zijn toegespitst op de Nederlandse markt. Omdat dit Nederlandse bedrijf al sinds 1904 fietsen maakt weten ze precies wat wel en niet werkt. Het bedrijf maakt dan ook fietsen met een fun design, op milieubewuste wijze en streeft naar continue innovatie!

De Batavus transportfiets; een goede keus voor jou!

Een kwalitatief hoogwaardige Batavus transportfiets in verschillende uitvoeringen. Dat is wat Batavus te bieden heeft in zijn assortiment transportfietsen. Ze maken in het oog springende modellen in diverse leuke kleuren en geven jou zo een ruime keuze aan transportfietsen. Onderscheidend en trendy zoals de Batavus Quip, comfortabel zoals de Batavus CNCTD of vrouwelijk en elegant zoals de Batavus Diva. Welk model je ook kiest, je hebt er altijd één die bij je past!

Een transportfiets van Batavus; één merk, vele modellen


Batavus transportfietsen zijn er voor heren en dames. De populaire Batavus transportfiets is te verkrijgen in trendy designs zoals de Batavus BUB XL of de Batavus Quip. Maar ook oude vertrouwde modellen zoals de klassieke Batavus Old Dutch transportfiets en de mooie Batavus Personal Bike zitten al jarenlang in het assortiment. We snappen dat het soms lastig kan zijn om hieruit een keuze te maken. Gelukkig staan we daarom altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Vragen stellen kan heel laagdrempelig via de e-mail of door te bellen. Onze klantenservice is altijd bereid om al je vragen te beantwoorden!

De zichtbare diefstalpreventie op de Batavus transportfietsen

Batavus heeft een uniek aspect ingebouwd in de Batavus Personal Bike. Deze unieke transportfiets heeft een zichtbaar frame nummer waardoor hij zeer onaantrekkelijk is voor fietsendieven. In de 2016 collectie hebben ze dit in een geheel nieuw type Batavus transportfiets toegepast. De Batavus Quip heeft dezelfde manier van diefstalpreventie in de fiets.

Batavus transportfietsen

Ben je benieuwd naar onze andere transportfietsen?

Kijk dan ook eens bij de transportfietsen van Gazelle!

10 1 8,9 1426
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x