• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

juni 2016

Batavus Stream als best getest door de consumentenbond!

Door Annemieke van Toor 30 juni 2016 1876 keer bekeken Nog geen reacties

De Batavus Stream is wederom als best getest door de consumentenbond! In 2015 mochten ze deze grote eer in ontvangst nemen en in 2016 kwam het grootste compliment van allemaal. Deze fiets kwam werd weer erkend door deze onafhankelijke organisatie. Lees je verder mee wat er zo bijzonder is aan de Batavus Stream?

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe fiets?

Door Annemieke van Toor 27 juni 2016 1465 keer bekeken Nog geen reacties

Je hebt de keuze gemaakt om een fiets online te kopen. Dat is natuurlijk spannend en misschien iets anders dan dat je normaal gewend bent. Gelukkig helpen wij je graag verder bij het uizoeken van de beste fiets voor jou!

De ideale schoolfiets voor...

Door Annemieke van Toor 23 juni 2016 1988 keer bekeken Nog geen reacties

Wij krijgen vaak de vraag wat nu de ideale schoolfiets voor jongens en meisjes is. Wij gaan op deze vraag in en zullen je uitleggen waarom deze schoolfietsen nu zo praktisch zijn!

De Top 5 leukste damesfietsen

Door Annemieke van Toor 21 juni 2016 2329 keer bekeken Nog geen reacties

We hebben de leukste damesfietsen voor je op een rijtje gezet en we leggen uit wat er zo leuk is aan deze hippe damesfietsen!

Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor

Door Annemieke van Toor 16 juni 2016 2529 keer bekeken Nog geen reacties

Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor

Een elektrische fiets met een middenmotor is de meest gekochte variant. En dat is niet zonder reden! In de onderstaande blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met middenmotor. Lees je mee waarom?

Fiets van de maand juni - De Gazelle Puur NL

Door Annemieke van Toor 13 juni 2016 3960 keer bekeken Nog geen reacties

De Gazelle Puur NL is de fiets van de maand juni en dat is natuurlijk niet zonder reden! Wij zijn fan van de Gazelle Puur NL vanwege zijn karakteristieke uiterlijk. De Puur NL brengt je waar je maar heen wilt gaan én met wat je maar mee wilt nemen. Deze urban lifestyle fiets is ideaal voor de mooie zomermaanden waarin je lekker veel bewegingsvrijheid wilt hebben. Lees je verder mee over de Gazelle Puur NL?

Batavus CNCTD E-Go, elektrische transportfiets voor hem en haar

Door Martijn 9 juni 2016 2520 keer bekeken Nog geen reacties

De Batavus CNCTD E-Go transportfiets is sinds 2015 aanwezig in de collectie elektrische Batavus fietsen. Deze degelijke fiets is verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De Batavus CNCTD E-Go kenmerkt zich in verschillende opzichten. Het meest belangrijke kenmerk is wel de sterke voor- en achterdrager, in combinatie met een sterke voorwielmotor en handige bediening.

Top 10 fietsen voor de zomer!

Door Annemieke van Toor 8 juni 2016 2139 keer bekeken Nog geen reacties

Met de zomer voor de deur is het verleidelijk om op warme dagen verkoeling te zoeken. De fiets is bij uitstek een goed middel om dit te doen. Op de fiets vang je een heerlijk zacht windje en kun je fijn genieten van de zon. En word het toch te heet? Je fietst natuurlijk zo naar het koele bos of een leuk stadje waar je kunt genieten van een koel drankje op het terras. Om je op weg te helpen naar de ideale fiets om jou deze zomer op je uitstapjes te vergezellen lees je onze top 10 fietsen voor de zomer.


10 1 8,8 1353
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x