Maandelijkse Archieven: Juni 2016

 1. Batavus Stream als best getest door de consumentenbond!

  Batavus Stream als best getest door de consumentenbond!

  De Batavus Stream is wederom als best getest door de consumentenbond! In 2015 mochten ze deze grote eer in ontvangst nemen en in 2016 kwam het grootste compliment van allemaal. Deze fiets kwam werd weer erkend door deze onafhankelijke organisatie. Lees je verder mee wat er zo bijzonder is aan de Batavus Stream?

  Lees meer »
 2. Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe fiets?

  Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe fiets?

  Je hebt de keuze gemaakt om een fiets online te kopen. Dat is natuurlijk spannend en misschien iets anders dan dat je normaal gewend bent. Gelukkig helpen wij je graag verder bij het uizoeken van de beste fiets voor jou!

  Lees meer »
 3. De Top 5 leukste damesfietsen

  De Top 5 leukste damesfietsen

  We hebben de leukste damesfietsen voor je op een rijtje gezet en we leggen uit wat er zo leuk is aan deze hippe damesfietsen!

  Lees meer »
 4. Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor

  Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor

  Het voordeel van een elektrische fiets met middenmotor

  Een elektrische fiets met een middenmotor is de meest gekochte variant. En dat is niet zonder reden! In de onderstaande blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met middenmotor. Lees je mee waarom?

  Lees meer »
 5. Fiets van de maand juni - De Gazelle Puur NL

  Fiets van de maand juni - De Gazelle Puur NL

  De Gazelle Puur NL is de fiets van de maand juni en dat is natuurlijk niet zonder reden! Wij zijn fan van de Gazelle Puur NL vanwege zijn karakteristieke uiterlijk. De Puur NL brengt je waar je maar heen wilt gaan én met wat je maar mee wilt nemen. Deze urban lifestyle fiets is ideaal voor de mooie zomermaanden waarin je lekker veel bewegingsvrijheid wilt hebben. Lees je verder mee over de Gazelle Puur NL?

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.