Maandelijkse Archieven: Juli 2016

 1. ​200 jaar fietsen in Nederland

  ​200 jaar fietsen in Nederland

  De fiets is bijna niet meer weg te denken uit ons land. We zijn zo afhankelijk van onze fietsen dat we ze voor van alles gebruiken. Maar het is niet gek om te bedenken dat de fiets in een (relatief) korte tijd zo belangrijk geworden is!

  Lees meer »
 2. Gotta catch' em all! - Met welke fiets vang jij het snelst Pokémon?

  Gotta catch' em all! - Met welke fiets vang jij het snelst Pokémon?

  Met dit weer hop je lekker snel op de fiets om een verkoelend briesje te vangen. En waar fiets je nu liever heen dan naar je pokéstop of naar je dichtstbijzijnde gym? Lees mee over de ideale fiets om jouw pokémon collectie snel mee uit te laten breiden.

  Lees meer »
 3. De Gazelle Orange - terechte publiekslieveling!

  De Gazelle Orange - terechte publiekslieveling!

  Vers van de pers! Koninklijke Gazelle heeft vorige maand de 1,5 miljoenste Gazelle Orange fiets verkocht. Daarmee schrijven ze geschiedenis zodat de Gazelle Orange nu één van de langst verkopende modellen van Gazelle is.

  Lees meer »
 4. Sneak Preview Gazelle seizoen 2017

  Sneak Preview Gazelle seizoen 2017

  Nu we tegen het einde lopen van fietsseizoen 2016 (een fietsseizoen loopt van zomer tot zomer) krijgen we zachtjesaan steeds meer modellen door die we in 2017 in de collectie zullen krijgen. Gazelle heeft een paar modellen doorgegeven die we in 2017 zullen gaan zien. Uiteraard kunnen wij dit nieuws niet voor ons houden en delen dit graag met je! Lees je mee?

  Lees meer »
 5. Fiets van de maand juli – de Batavus Zonar GPS

  Fiets van de maand juli – de Batavus Zonar GPS

  De Batavus Zonar GPS is dé ideale fiets om tijdens de zomermaanden te gebruiken om op zoek te gaan naar de mooiste (en koelste?) plekjes van Nederland en omstreken! Deze fiets krijg je met een gratis Garmin Edge Touring Navigatiesysteem. Lees je mee over deze toffe fiets?

  Lees meer »
Pagina
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.