• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

juli 2016

​200 jaar fietsen in Nederland

Door Annemieke van Toor 27 juli 2016 1762 keer bekeken Nog geen reacties

De fiets is bijna niet meer weg te denken uit ons land. We zijn zo afhankelijk van onze fietsen dat we ze voor van alles gebruiken. Maar het is niet gek om te bedenken dat de fiets in een (relatief) korte tijd zo belangrijk geworden is!

Gotta catch' em all! - Met welke fiets vang jij het snelst Pokémon?

Door Annemieke van Toor 20 juli 2016 1926 keer bekeken Nog geen reacties

Met dit weer hop je lekker snel op de fiets om een verkoelend briesje te vangen. En waar fiets je nu liever heen dan naar je pokéstop of naar je dichtstbijzijnde gym? Lees mee over de ideale fiets om jouw pokémon collectie snel mee uit te laten breiden.

De Gazelle Orange - terechte publiekslieveling!

Door Annemieke van Toor 15 juli 2016 1608 keer bekeken Nog geen reacties

Vers van de pers! Koninklijke Gazelle heeft vorige maand de 1,5 miljoenste Gazelle Orange fiets verkocht. Daarmee schrijven ze geschiedenis zodat de Gazelle Orange nu één van de langst verkopende modellen van Gazelle is.

Sneak Preview Gazelle seizoen 2017

Door Annemieke van Toor 14 juli 2016 22936 keer bekeken Nog geen reacties

Nu we tegen het einde lopen van fietsseizoen 2016 (een fietsseizoen loopt van zomer tot zomer) krijgen we zachtjesaan steeds meer modellen door die we in 2017 in de collectie zullen krijgen. Gazelle heeft een paar modellen doorgegeven die we in 2017 zullen gaan zien. Uiteraard kunnen wij dit nieuws niet voor ons houden en delen dit graag met je! Lees je mee?

Fiets van de maand juli – de Batavus Zonar GPS

Door Annemieke van Toor 11 juli 2016 1444 keer bekeken Nog geen reacties

De Batavus Zonar GPS is dé ideale fiets om tijdens de zomermaanden te gebruiken om op zoek te gaan naar de mooiste (en koelste?) plekjes van Nederland en omstreken! Deze fiets krijg je met een gratis Garmin Edge Touring Navigatiesysteem. Lees je mee over deze toffe fiets?

De perfecte moederfiets!

Door Annemieke van Toor 5 juli 2016 2702 keer bekeken 1 reactie

Stevig en stabiel – dat zijn twee eigenschappen die de perfecte moederfiets in huis moet hebben. We hebben de drie beste moederfietsen van het moment voor je op een rijtje gezet! Lees je mee?

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x