• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

januari 2017

Sensa Superlite Disc – genomineerd voor fiets van het jaar

Door Annemieke van Toor 27 januari 2017 2713 keer bekeken Nog geen reacties

Wij zijn al jarenlang fan van Sensa. Dit Nederlandse merkt maakt hele sportieve fietsen. Dat deze toerfiets genomineerd is voor fiets van het jaar snappen wij wel. Nieuwsgierig? Lees snel mee waarom!

een elektrische fiets voor scholieren

Door Annemieke van Toor 20 januari 2017 1871 keer bekeken Nog geen reacties

Iedereen die buiten de randstad is opgegroeid kent het wel. Naar school gaan betekende dat je eerst minimaal een half uur moest fietsen voordat je er was. Door weer en wind ploeterde je voort om vervolgens met rode wangen en gloeiende oren je klas in te schuiven.

top 5 trendy stadsfietsen

Door Annemieke van Toor 13 januari 2017 1853 keer bekeken Nog geen reacties

Gelezen op www.amsterdam.nl. De fiets is het meest populairste vervoersmiddel in Amsterdam. En dat is niet geheel onlogisch. Met een fiets kun je gemakkelijk op de, voor de auto, minder makkelijk te bereiken plekken komen. Maar welke stadsfiets is nu trendy? Lees met ons mee zodat we je op de hoogte kunnen houden van de meest populaire fietsen!

Goed het nieuwe jaar in! Het onderhouden van je fiets in de winter

Door Annemieke van Toor 4 januari 2017 1059 keer bekeken Nog geen reacties

De winter geeft je geen excuus om de fiets niet te gebruiken (lees: 5 redenen om toch op de fiets te stappen). Maar het is wel belangrijk om te weten wat je kunt doen om je fiets te helpen om de winter zo goed mogelijk te doorstaan. Lees je mee?

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x