• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

maart 2017

Razendpopulaire fietsen - de top 3 van Maart

Door Annemieke van Toor 31 maart 2017 847 keer bekeken Nog geen reacties

We hebben een goed overzicht van de meest populaire fietsen van dit moment voor je gemaakt. Deze fietsen zijn hot and happening. Lees je mee welke fietsen dit zijn?

fiets van de maand Maart - de Batavus Dinsdag Exclusive

Door Annemieke van Toor 23 maart 2017 1431 keer bekeken Nog geen reacties

Deze fiets is zo exclusief dat er een langere wachttijd voor is dan gemiddeld. Maar – is deze fiets het wachten waard? Wij vinden van wel! Lees je mee waarom?

Een elektrische fiets met walk assist!

Door Annemieke van Toor 17 maart 2017 3887 keer bekeken Nog geen reacties

Onderweg met je fiets kun je wel eens iets tegenkomen waardoor je even af moet stappen en met de fiets aan de hand verder moet lopen. Met een elektrische fiets is dit wel eens een uitdaging als je heuvelop moet lopen. Een elektrische fiets is namelijk iets zwaarder dan een “normale” fiets. Veel fietsen hebben daarom een ingebouwde loophulp. Hiermee geeft de motor je tijdens het lopen een klein beetje ondersteuning. We spreken hier over 4 tot 5 kilometer per uur waardoor je de elektrische fiets gemakkelijk aan de hand mee kunt nemen.

welk type elektrische fiets past bij mij?

Door Annemieke van Toor 10 maart 2017 784 keer bekeken Nog geen reacties

Binnen de categorie elektrische fietsen heb je de keuze uit drie motortypes. Alledrie hebben ze zo hun specifieke voor- en nadelen. Hierdoor is het soms lastig en zie je door de bomen het bos niet meer. Ik help je graag een handje door de verschillen tussen de drie motortypes uit te leggen.

Help! Er zit een slag in m'n wiel (en andere fietsproblemen!)

Door Annemieke van Toor 2 maart 2017 1164 keer bekeken Nog geen reacties

Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent dat veel fietsen opeens weer uit de schuur komen (lees ook eens onze blog: 5 redenen om toch op de fiets te stappen) of dat er een nieuwe fiets besteld word zodat je het seizoen goed kunt beginnen. Dit is ook het seizoen waar we veelvoorkomende problemen oplossen. En daarom helpen we jullie graag op weg. Want fietsen is toch veel leuker dan stilstaan!

10 1 8,8 1371
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x