• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

september 2017

De Gazelle Miss Grace 2018

Door Annemieke van Toor 22 september 2017 4036 keer bekeken Nog geen reacties

Wij hebben ze gezien en ook al in huis. De Gazelle Miss Grace 2018. De Gazelle Miss Grace is al jarenlang ongekend populair. Benieuwd waarom? Lees deze blog om de voor- en de nadelen van deze lifestylefiets te ontdekken!

Een kettingloze fiets? Fietsen met een beltdrive

Door Annemieke van Toor 16 september 2017 21987 keer bekeken Nog geen reacties

Dit seizoen is het eerste seizoen waar we een beltdrive (tandriem/aandrijfriem) voor het eerst voor zien komen bij de stadsfietsen van Gazelle en Batavus. Gazelle heeft de beltdrive gemonteerd op de Gazelle Cityzen C8 en Batavus op de Batavus Dinsdag Exclusive. Maar; wat is zo’n tandriem nou precies en op welke fietsen zit hij?

Fietsen verlaagd de kans op stress!

Door Annemieke van Toor 15 september 2017 422 keer bekeken Nog geen reacties

Wij Nederlanders weten het natuurlijk al – fietsen verminderd stress. Uit een internationaal onderzoek bleek dat dit niet alleen een gevoel is – maar zelfs meetbare resultaten te behalen vallen door op de fiets te stappen!

Fietsen met een elektrische fiets met voorwielmotor

Door Annemieke van Toor 8 september 2017 511 keer bekeken Nog geen reacties

Een elektrische fiets met voorwielmotor blijft onveranderd geliefd. En dat is niet zonder reden! In de onderstaande blog lees je van alles over de voordelen van een elektrische fiets met voorwielmotor. Lees je mee waarom?

Fietsen in de nazomer - de 5 mooiste fietsroutes

Door Annemieke van Toor 1 september 2017 544 keer bekeken Nog geen reacties

We willen er allemaal nog niet aan. Toch verandert het jaargetijde zachtjesaan. De scholen zijn weer begonnen en we hebben de eerste regenbuien alweer zien vallen. Toch is dit ook een jaargetijde waarin er veel te genieten valt in ons fietslandje. En als de zon dan schijnt is de wereld even op zijn mooist!

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x