• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Omafiets

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Een Batavus omafiets; herkenbaar en leuk!

Al sinds 1904 bestaat Batavus in Nederland. Vanaf het vroege begin is Batavus bezig met het produceren van fietsen die aansluiten op jouw leven. Zo ook de Batavus omafiets! De Batavus omafietsen worden op hoogwaardige wijze geproduceerd en geven je het gevoel dat fietsen niet alleen nuttig, maar ook leuk mag zijn!

Batavus omafietsen; authentiek design& onderhoudsvriendelijk

De Batavus omafiets kennen we allemaal in het straatbeeld. Deze Batavus omafietsen heeft vele jongeren van huis naar school gebracht en vice versa. De omafiets Batavus is niet alleen praktisch in gebruik maar ook leuk om te zien. En dat is natuurlijk óók belangrijk! De omafiets Batavus is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Hierdoor heeft de Batavus omafiets alle kenmerken van een onderhoudsvriendelijke stadsfiets. Dankzij de gesloten kettingkast zijn de Batavus omafietsen minder gevoelig voor natte weersomstandigheden.

De Batavus omafiets Old Dutch 

Omafiets Batavus heeft met de Old Dutch al jarenlang een succesvolle fiets in handen. Deze Batavus omafietsen is ongekend populair en het is ook niet ondenkbaar dat dit misschien wel één van de meest populaire omafietsen is in het Nederlandse straatbeeld. Deze Batavus omafiets is gemaakt in meerdere uitvoeringen. De Batavus omafietsen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele optie om van A naar B te fietsen!

Wanneer is een Batavus omafiets een goede keuze voor mij?

Als je op zoek bent naar een leuke, basic fiets die geschikt is voor stadsverkeer en onderhoudsvriendelijk is, dan is de Batavus omafites het helemaal voor jou!

omafiets batavus

Benieuwd naar onze andere Batavus omafietsen, of wil je naar een ander merk omafietsen kijken?

Kijk dan hier naar de totale collectie omafietsen of bekijk hier de Gazelle omafietsen

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x