• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Stadsfiets

19 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

19 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

De Batavus stadsfiets

Met een Batavus stadsfiets haal je een prettige stadsfiets in huis die helemaal bij jouw persoonlijkheid past. Batavus stadsfietsen zijn prettig in gebruik, duurzaam én voorzien van een eigenwijs uiterlijk. 

Batavus stadsfietsen sinds 1950

De Batavus stadsfiets is al in productie sinds de jaren ’50 en sinds de beginjaren loopt het merk al op vele concurrenten vooruit op innovatief en veiligheids-oogpunt. Dat Batavus zich sterk ontwikkeld in de stadsfietsen sector is te merken. Met vernieuwende modellen en een goede kijk op trends is dit bedrijf samen met Batavus één van de grootste merken die Nederland kent en kenmerkt. Het vlotte, trendy design van het merk heeft een hoge FUN (en gun!) factor. Dit design voert Batavus ook duidelijk door in de stadsfiets.

Personaliseer jouw Batavus stadsfiets

Batavus heeft een zeer uitgebreide collectie stadsfietsen. Hierdoor is er altijd een Batavus stadsfiets te vinden die geheel bij jouw smaak en behoeftes past. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets voor korte- of lange ritjes; er is altijd een Batavus stadsfiets te vinden voor jou! Natuurlijk is de Batavus stadsfiets ook aan te passen naar jouw smaak. DIt kan door een  van de vele kleuren, maar ook door mooie en handige accessoires voor jouw Batavus stadsfiets. Wat je wensen ook zijn, de stadsfiets van Batavus is naar jouw smaak aan te passen.

Populaire Batavus stadsfietsen

Binnen de collectie stadsfietsen van Batavus zijn er meerdere populaire series gemaakt die generaties fietsers blij hebben gemaakt. Een bekend voorbeeld is de Batavus Mambo. Deze dames- en herenfiets heeft al vele mensen blij gemaakt.
Maar ook andere Batavus stadsfietsen hebbene en grote fanschare. Wat dacht je van de Batavus Dinsdag? Deze relatief nieuwe stadsfiets van Batavus is in korte tijd zeer populair geworden.

Andere populaire Batavus stadsfietsen zijn:

De Batavus Diva stadsfiets
De Batavus Hommage stadsfiets
De Batavus Monaco stadsfiets
De Batavus BUB stadsfiets
De Batavus Wayz stadsfiets

stadsfietsen Batavus

Is een Batavus stadsfiets toch niet wat je zoekt?

Kijk dan bij onze andere stadsfietsen! Wij hebben ook stadsfietsen van Gazelle, Sensa en Target

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x