Sensa stadsfiets

7 producten

12 24 36

7 producten

12 24 36

Een Sensa stadsfiets; Nederlandse kwaliteit voor scherpe prijzen

Een stadsfiets Sensa geeft je de garantie dat je een goede en degelijke stadsfiets koopt waarmee je jarenlang met plezier kunt fietsen. Sensa is, net zoals Batavus en Gazelle, een Nederlands fietsmerk waar veel passie en liefde voor het fietsvak vandaan komt. Waar ze zich veelal in het sportieve segment bevinden hebben ze ook een selectie Sensa stadsfietsen. De Sensa stadsfietsen profileren zich ook met de stadsfietsen als zeer sportief en dat zie je aan alles. De stadsfiets Sensa heeft alles in huis om jou een onderhoudsarme maar zeer prettig fietsende stadsfiets te bezorgen! Op onze sit kub je op je gemakkelijk en eenvoudig één van de Sensa stadsfietsen uitproberen.

Een Stadsfiets Sensa: de verschillende types

Sensa stadsfietsen heeft twee types in zijn collectie. De Sensa Strada en de Sensa Treviso. Beide Sensa stadsfietsen zijn zeer stijlvol wat betreft uiterlijk en prettig in gebruik.

De Stadsfiets Sensa Strada  heeft een Shimano Nexus 8 Premium naaf en rijdt daardoor prettig en kun je ook gebruiken voor langere ritten. Deze Sensa Stadsfiets is dus op meerdere manieren in te zetten!

De Stadsfiets Sensa Treviso  is voorzien van 7 versnellingen en rollerbrakes om uw veiligheid te vergroten. Deze  Stadsfiets Sensa is zeer stylistisch om te zien.

De Sensa Stadsfiets eigen maken! Accessoires voor elke dag.

De Sensa stadsfiets kun je eigen maken door deze te voorzien van allerhande accessoires. Zo zijn fietstassen  van Basil en New Looxs erg handig om te gebruiken op de stadsfiets Sensa. Je kunt er je boodschappen in kwijt, maar ook een regenjas en lunch voor langere fietstochten op één van de Sensa stadsfietsen. Ook is een kettingslot handig om te voorkomen dat je fiets gestolen word. Je wilt natuurlijk niet dat je stadfiets Sensa gestolen word. Mocht je bang zijn voor diefstal dan kan een goede fietsverzekering deze angst wegnemen. Want als je fiets onverhoopt gestolen is dan kun je een nieuwe uitzoeken die precies bij jouw behoeftes past.

Sensa stadsfiets

Meer informatie over de Sensa stadsfiets of wil je een andere fiets uit ons assortiment uitkiezen?

Kijkt u ook eens bij onze stadsfietsen van Gazelle, Batavus of bij onze handige stadsfiets top 10!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.